KICKBIKE & HÖGKLACKAT

Igår kväll var vi ute och åt på en restaurang som heter Trattoria L´impronta. Maten var helt fantastisk, servicen superbra och miljön likaså. När det var dags att be om notan insåg vi att ingen av oss hade varken kontanter eller kort med oss...

Svampfylld ravioli med tryffel Svampfylld ravioli med tryffel

Genom någon slags lottning blev jag utsedd till att lösa vårt dilemma och i fotsid långklänning och högklackade skor kickade jag mig hem och tillbaka till restaurangen igen (på en tvåhjulig kickbike) En sträcka på 2,5 - 3 kilometer. (Det hade min karaktär Ann-Britt Larsson aldrig gjort!) Kan berätta att det var mer än en person som lyfte på ögonbrynen och gav mig ett leende. 

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-