KETCHUPMÖTE

Igår hade vi ketchupmöte och designade om vår hemsida för att göra den läsvänligare - vilket tog många timmar och vi fixade och trixade och experimenterade. Vid ett tillfälle var Lizelottes alla blogginlägg borta... Ibland önskar jag att man helt enkelt bara kunde klippa och klistra!!!
Men... nu kan man se alla våra bloggar under respektive namn utan att klicka och klicka och klicka. Så varsågoda och skrolla på :-)

Vi diskuterade och planerade också eventet som vi ska ha nästa vecka - ni har väl anmält er? 

Vi planerade också för kommande gästbloggare.  Jag hoppas ni har läst vad vår första gästbloggare vad Ann Ljungberg tycker om att umgås med författare...

I morgon ska jag till en osteopat som jag hoppas ska få ordning på min ihållande nack- och huvudvärk så att jag kan ge järnet på bokmässan!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-