MÅNDAG = VARDAG

Det har varit fyra fantastiskt intensiva och roliga dagar på bokmässan. Massor med möten och mingel med andra författare och läsare och jag har verkligen haft jätteroligt!

När man blickar ut över mässan, som på bilden, och ser alla dessa förlag och böcker som finns så tappar man nästan andan. Det hände mig när jag kom till Formex-mässan (inredning) förra året - jag blev helt paralyserad och undrade hur ska jag skulle hinna med att se och titta på allt spännande och kreativt för att göra inköp till vår sommarbutik. Men det var bara att ta några djupa andetag...  

Men idag är det måndag och borta är suset och bruset och jag ska passa på att vara ute i det fina vädret och umgås med min familj.

I morgon ska jag åka till Stockholm för att göra inköp och beställningar av produkter till vår sommarbutik Stabbe Design. Det gäller att ha framförhållning!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-