VÄLJ - VÅGA - VINN

Välj - Våga - Vinn är temat på vårt ketchup-event i kväll. Ni som har läst mina tidigare inlägg vet att jag inte är teknikkompatibel. Idag skulle jag skriva ut ett par skyltar till kvällens evenemang men tonerna till båda våra skrivare var på upphällning och det blir liksom inte så snyggt med all text i svagt rosa/brunt. Okej, bättre än inget men ger inget särskilt inspirerande och kul intryck. Så på förmiddagen åkte jag för att handla toner och fick tag på svart - färgtonerna var slut. Åkte hem och stoppade in i skrivaren med resultatet att texten fortfarande var i svagt rosa/brunt. Vid den tidpunkten var det dags för mig att åka och hämta Lizelotte för gemensam handling av "tilltugg" mm och jag hallucinerade över tryffeln som vi ska bjuda på (väldigt stressdämpande medel för min del - funkar alltid). Lizelotte avslöjade då att hon inte tycker om tryffel, vilket jag trodde att alla kvinnor bara ääääälskade! När vi var klara så var det dags för mig att ta en ny sväng runt om i staden och leta toner (just den här sortens färgpatron Canon 513 är tydligen populär) och tillslut så fick jag tag på rätt toner och när jag installerade den i skrivaren så fungerade även de svarta tonerna, Jippi! Inte lätt för en icke teknik-kompatibel-person att förstå det sambandet...
 

I morgon bitti ska jag packa väskan och min dator och åka iväg och umgås med Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing i några dygn. Bara vi två och en kartong med tryffel!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-