ÅTERHÄMTNING OCH UPPLADDNING

Nu har jag nästan fem helt blanka skrivardagar framför mig. Det är lite skräckblandade känslor för nu ska det presteras och produceras ord.
I helgen har jag läst igenom nästan allt jag skrivit tidigare och gått in i texten, ändrat i meningsföljder, hittat nya synonymer, raderat och bytt ut – allt i ett lugnt tempo för att sjunka in i texten och försöka gestalta i stället för att berätta. Det är 100 gånger lättare att bara berätta och går MYCKET snabbare att skriva men jag vet att detta är något jag måste jobba med och förbättra. Gestalta, gestalta och gestalta - så bara är det!

Jag haft tre dagar då jag verkligen har varvat ner med flera bad i havet varav en gång följt av glögg på altanen i strålande solsken, jag har promenerat på stranden, spelat golf med glada vänner, myst med familjen, varit på kafferep med goa skratt och samtidigt betraktat en pågående trädgårdsskövling. Bättre än att gå på bio, jag lovar, får ni chansen någon gång så ta den!

Nu ska det skrivas bättre uppladdning går nog inte att få än vad jag har haft!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-