ATT UTMANA SIG SJÄLV I SKRIVANDET

I de tidigare böckerna har jag skrivit kronologiskt dvs från början till slut med lite bakåtblickar och backstory instoppat. Men i det här manuset har jag först skrivit ett längre stycke i nutid sedan skriver jag om det som hände innan allt som händer i nutiden – vilket ger förklaringar till händelser i nutiden för läsaren – dvs ger aha-upplevelser (förhoppningsvis). Men jag skriver också så att dåtiden ska komma ifatt nutiden dvs där berättelsen om Ann-Britt började. Och dessutom så skriver jag fortsättningen på nutiden där den slutade/fortsätter.

Mycket att hålla reda på, nästan om en matematisk formel, men jag tror att slutresultatet kommer att bli bra eftersom historien om Ann-Britt LarssonQueen of fucking nothing vill bli berättad på det här sättet när den ramlar ut ur mitt huvud. Man kan även kalla det Att utmana sig själv i skrivandet eller Att krångla till det utav bara sjutton...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-