VÄLJ VÄG, VÅGA OCH VINN

Vid vårt Ketchup -of-the-day-Event var temat för kvällen Välj väg, Våga och Vinn. I går kände jag så tydligt att jag verkligen har vågat och valt rätt. Jag känner mig som en vinnare när jag får sitta och diskutera och välja design och produkter med familjen till vår sommarbutik; Stabbe Design - där vi dessutom får en fantastisk feedback från våra kunder som följer oss på facebook. Vi säljer bara produkter som vi själva tycker är jättefina och av bra kvalité.

Mitt andra val av väg - att satsa på mitt författarskap är också otroligt roligt. Jag har två förlag som har valt att tro på mig och jag har fått och får så fina läsarrecensioner. Tänk, jag sitter och fantiserar ihop berättelser på dagarna och får betalt för det! 

 Givetvis krävs mycket envishet och tålamod men det är värt för få ägna dagarna åt det som jag tycker är så kreativt och utvecklande och ger mig livskvalité.

Jag hoppas att ni som var på eventet nu har bestämt er för att åka på en kick-off för att planera ert eget liv och tänk på att handlingskraftighet inte är en talang. Det är bara att Välja väg, Våga och Vinn!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-