HAN KNÖR SIG IN

Jag tror att jag har sett lite för mycket på tv och därmed reklam på sista tiden för det är en ny karaktär som har tagit sig in i mitt manus.

Jag tror att alla författare har råkat ut för det någon gång. En karaktär som inte var med i synopsiset men ändå knör sig in. För min del ser han precis ut som Jan Fares i mitt huvud, ni vet han som prutar i Comviqreklamen.

Han dök upp i måndags och fick vara med – men bara lite – och när jag skrev i tisdags och när jag skrev i går. Nu går det inte att bli av med honom - men det gör ingenting för han är en skön karaktär och han är här för att stanna – i mitt manus om Ann-Britt LarssonQueen of fucking nothing.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-