DET ÄR MÅNGA I MITT HUVUD JUST NU

Förra veckan frågade Lizelotte mig om jag var Ann-Britt när jag skriver. Svaret är JA. Precis som jag var Felix , farmor, bankdirektören eller Viola i Alibi AB. Jag försöker gå in i huvudet på mina karaktärer precis som en skådespelare gör för att förstå och skapa det bästa av rollen. Till skillnad från skådespelaren som oftast kan koncentrera sig på en karaktär i taget så går jag in i huvudet på 5-6 personer under en dag när jag skriver. Ni förstår säkert att jag längtar tills manuset är klart för det är ganska stressigt att ha en massa dialoger pågående i huvudet hela dagarna med låtsaspersoner.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-