ALLA KAN HJÄLPA NÅGON!

 Vill du hjälpa utsatta familjer att få en bättre jul tar Göteborgs Stadsmission tacksamt emot presentkort och andra julklappar i våra lokaler på Drottninggatan 33. Vi har öppet mån-ons samt fre 9-16 och tors 9-18.
För att ha möjlighet att hjälpa så många familjer som möjligt tar vi gärna emot din gåva så tidigt som möjligt. Vi har öppet från den 16 november till och med den 9 december.

Vi tar så klart emot gåvor även därefter, men för att kunna skräddarsy julklappspåsarna utifrån behov och familjekonstellation, är vi tacksamma för framförhållning, så långt det är möjligt.

Ett annat sätt att hjälpa är att du och dina vänner, släkt eller arbetskollegor tillsammans kan köpa julklappar till en specifik familj utifrån deras egen önskelista. Åtar man sig att ta emot en önskelista för en behövande familj får man räkna med en kostnad på cirka 2500-3000 kronor. De behövande familjerna kan ansöka om julhjälp from den 26 oktober till och med den 4 december. Önskelistan får du mejlad till dig från oss så fort vi får den. All kommunikation sker via mejl. 

Inlämningen av gåvorna riktade till specifika familjer sker den 8, 9 och 10 december på Drottninggatan 33 i överenskommelse med kuratorn. Överlämningen av dina julklappar görs av personal till familjen den 14 och 15 december.

Vill du hjälpa en familj? I min familj har vi bestämt oss för att göra det!

Maila ditt intresse till ingela.sagman@stadsmissionen.org senast den 30 november.

Texten ovan är kopierad från Stadsmissionen i Göteborgs facebooksida.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-