50 ÅR OCH NYTT BOKAVTAL 

I helgen har jag druckit massor och champagne och firat min 50-årsdag och att jag har skrivit ett avtal med HarperCollinsNordic där min deckare Du kommer inte undan… kommer att ges ut på svenska, norska och finska.

Så här kan man läsa på HarperCollinsNordics hemsida:  Intresset för deckare och thrillers bara ökar. Att välja ut de allra bästa böckerna kan vara svårt och tidsödande. För att underlätta för er läsare har vi därför skapat HarperCrime. HarperCrime bevakar de internationella topplistorna och i vårt bokprogram ger vi ut de bästa och mest spännande deckarna. Dessa kombineras med svenska spänningsförfattare av högsta klass.

HarperCollins är ett av världens största bokförlag med en bred engelskspråkig utgivning inom skönlitteratur, barnböcker, kokböcker, hälsa och biografier. Förlaget grundades 1817 och har publicerat några av världens främsta författare, varav flera har tilldelats Nobelpriset i litteratur och Pulitzerpriset.

HarperCollins Nordic AB är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers LLC. Med 31 anställda på huvudkontoret i Stockholm, och med satellitkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors, ger HarperCollins Nordic AB ut över 1 100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska. 

Min deckare Du kommer inte undan…  är även utgiven på Tjeckiska av www.Motto.cz

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-