5:e MOSEBOKEN RELEASEFEST 

Tillsammans med Lena Pilborg - förläggare och ägare av Tre Böcker Förlag Tillsammans med Lena Pilborg - förläggare och ägare av Tre Böcker Förlag
2006 tackade Tre Böcker Förlag ja till mitt deckarmanus:
5:e Moseboken - fast boken gavs ut först ett år senare 2007. 

Jag hade ingen aning om det skulle bli några fler böcker så vi bestämde oss för att fira ordentligt. Releasefesten hölls på Bagaregårdens gamla fina kulturhus med vita dukar, fantastiska blomsteruppsättningar, levande ljus i kandelabrar och det serverades vin och snittar (ca 700 st - kommer ihåg det väldigt väl eftersom alla dessa tillverkades med hjälp av svärmor  hemma i vårt kök). I högtalarna pumpade härlig Barry White musik och jag signerade massor av böcker.

Vilken dag det blev och vilket fantastiskt minne!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-