EN TIME OUT ELLER SLÄNGA UT GENOM FÖNSTRET?

Nu har jag tagit time out från min laptop Lenovo och Word 2013 och sitter vid en stationär dator innehållande Word 2003.

Alternativet som låg väldigt nära till hands var att slänga ut laptopen genom fönstret...

Vilken skillnad!  Det som fick mig att ta en time out från laptop var när jag bestämde mig för att byta namn på en av mina karaktärer från Ali till Azad. Jag gjorde som jag brukade, alltså skrev in sök och ersätt, ersätt alla. Det som hände då i Word 2013 var att inte bara Ali byttes ut till Azad utan att ALLA ord innehållande ali ändrades. Så nu är min text fylld med ex ord som: sAzadv (saliv), Azadbi (alibi), SpecAzadst (specialist), kvAzadficerad (kvalificerad) osv. 

När jag är klar med det här manuset om Ann-Britt Larsson ska jag leta reda på en kurs i Word 2013 - om jag inte har slagit ihjäl Lenovo innan dess. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-