JAG FÅR SLITA ORDEN UR KROPPEN

Slutspurt... På fredag kommer mitt råmanus om Ann-Britt Larsson  - Queen of fucking nothing att vara klart!

I söndags kväll läste jag synopsiset som jag lade ut här på bloggen i slutet av augusti. Kan bara konstatera att det inte är särskilt likt... och igår satt jag mellan 9-16 och slet ut ord ur kroppen.

Hela det här manuset känns som om jag har fått tvinga varenda mening, ord och bokstav ur mig själv. Varför vet jag inte riktigt men kanske beror det på att det är en historia där skrattet fastnar i halsen på många ställen. Det gör att det till och med blir fysiskt smärtsamt att skriva.

Som ni förstår så har jag inte varit snäll mot Ann-Britt...  (men jag lovar att  hon lär sig innebörden i orden TAKE NO SHIT! )

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-