NIOÅRIG POJKE FASTNADE I TRÄD - RÄDDADES

Rubriken som handlade om vår son fanns att läsa på GP:s webbsida igår.  

Strax före lunch fick jag ett samtal från skolan om att sonen fastnat i ett träd. Jag åkte genast dit. Ungefär samtidigt kom räddningstjänsten med två bilar och en ambulans med en läkare. Vilken fantastisk insats de gjorde när de fick loss honom. Vilken trygghet, omtanke och värme de visade. Även på barnakuten var de helt fantastiska i sitt omhändertagande. Jag är så tacksam och ödmjuk för att allt slutade så bra och tack till ALLA som var inblandade inklusive skolans personal - som alltid är så proffsiga och kärleksfulla i sin omtanke vad det än gäller.

Men som sagt - det blev inte många ord skrivna igår - men vad gör väl det...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-