FÖRFATTARÅRET 2015

Vilket år det har varit!

I januari skrev jag avtal med Bokfabriken och i juni kom Alibi AB ut med en jätterolig releasefest.

I augusti startade jag Ketchup-of-the-day-bloggen tillsammans med mina begåvade, charmiga  och roliga väninnor: Birgitta Bergin och Lizelotte Edvinsson.

I september var det dags för Bokmässan där det vimlade av störtsköna människor med mingel, vingel, förlagsmiddag, Storytelintervju, feelgoodmöten, roliga luncher, signeringar och möten med läsare, vänner, andra författare och branschfolk. Vilka dagar och vilken fest!

 Feelgood var en ny genre för mig men... Alibi AB har fått så grymt fina recensioner från läsare, i radio och av bokbloggare. Ibland när jag tvivlar på mitt skrivande läser jag några av dessa och förvånas (om och om igen) och gläds och bestämmer mig för att fortsätta att skriva.

Det som har varit extra roligt är att mina deckare: 5:e Moseboken, Slaskjobbet, Du kommer inte undan och Silhuetten  fortfarande säljer så bra som ebok och ljudbok. När jag var och julsignerade hos Akademibokhandeln på Frölunda Torg sa Birgitta som jobbar där sedan många år att jag borde skärpa till mig och gå hem och skriva en fortsättning på deckarna för folk frågar efter det. Samma sak hände på Lohrs bokhandeln där Inez, ägaren sa ungefär samma sak. Dessutom har jag skrivit avtal med Harper Collins Nordic om utgivning av min deckare Du kommer inte undan...  i Harper Crime - Sverige, Norge och Finland. Så häftigt!

Nu har jag ett råmanus klart som handlar om arbetsförmedlaren Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing. Manuset bygger på en karaktär som finns med i Alibi AB. Efter årsskiftet så är det redigeringsarbete dygnet runt som gäller.

Planen för nästa år är att skriva den femte delen i  serien om Kriminalkommissarie Ingrid Bergman. Just nu har jag börjat läsa om de första fyra för att komma in i känslan och karaktärerna. Och faktiskt - jag längtar efter att skriva en deckare igen!

God Jul och God Fortsättning till er alla!

Nu tar jag julledigt från allt skrivande och bloggande. Nästa inlägg kommer den 2 januari 2016 då ett nytt spännande år väntar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-