REDIGERING OCH FÖRKYLNING ÄR INGEN BRA KOMBO

Gott Nytt År önskar jag er alla!  Men... man har ingen aning om hur det kommer att bli... spännande, eller hur?

Nu har jag börjat redigeringsarbetet av Ann-Britt Larsson - Queen of fucking nothing. Första genomläsningen med ändringar är gjord så nu är det bara 10 - 20 rundor kvar. Fast man blir aldrig klar - man bara ger upp vid en viss punkt för då är man så less på sitt manus och man har noll distans till innehållet. Fast man VET att man borde gjort vissa ändringar, att man borde läst igenom det minst en eller två gånger till... osv.

Tyvärr har jag lyckats tajma in en förkylning med huvudvärk och halsont. Ingen bra kombination med redigeringsarbete då man behöver vara klar i huvudet och orka sitta still och koncentrera sig timme ut och timme in.

Bilden är från en installation av Yayoi Kusama på Louisiana utanför Köpenhamn som jag besökte tillsammans med familjen i mellandagarna.
Otroligt häftig och inspirerande utställning - men det får bli ett eget blogginlägg om det.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-