ATT TA SIG SJÄLV I KRAGEN

Idag vaknade jag med en blixtrande huvudvärk... då gäller det att ta sig i kragen och stiga upp och sätta sig vid datorn ändå.

Igår tog jag mig också i kragen och skrev om ett cirka 10 sidor långt parti i början på manuset.  Vände upp och ner på allt, flyttade om, strök och lade till och så mycket bättre det blev!

Det var ett sådant där parti som jag visste att jag borde/måste skriva om men samtidigt vet hur krävande det är  och därför drar sig för att ta tag i - men nu är det gjort! 

Kapitel 1 ser för övrigt helt annorlunda ut än det jag presenterade i höstas (när Ann-Britt åkte buss och steg av vid fel hållplats). Nu inleds manuset när Ann-Britt är på vattengympa med sina vänninor. En riktig Ann-Britt aktivitet!

På bilden ser ni råsaftcentrifugen jag fick i födelsedagspresent. Nu dricker jag frukost istället för äter frukost. Maskinen i fråga har kapacitet för att köra 7,5 kilo morötter i minuten - så ni förstår att det går snabbt att mixa en grönsaks/fruktdrink!  

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-