DET ÄR BARA ATT BITA IHOP

Igår satt jag mellan klockan tio på förmiddagen till åtta på kvällen och redigerade  manuset. Just nu så fyller det nästan varenda ledig plats i hjärnan och in natt kom jag på att jag kanske borde lägga till ett kapitel. Kanske är slutet lite för abrupt... kanske behövs en epilog eller ytterligare ett kapitel? Borde jag flytta det stycket, den scenen eller ta bort den karaktären eller blir det bättre om jag ändrar tillbaka som jag hade det från början?

Hur som helst.. snart ska jag lämna det ifrån mig... Jag får tänka som min huvudkaraktär Ann-Britt Larsson - DET ÄR BARA ATT BITA IHOP!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kersti Strömblad » HURRA RÅMANUS KLART :  ”Ska bli spännande att läsa! God tur i Marbella”

  • Stina Olofsson » ALEHOLM GYMNASIE:  ”Hej! Jag älskar keyvchup och speciellt på gurka.”

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-