JAG ÄR SÅ J-VLA GLAD!

Foto: Lars Ardarve Foto: Lars Ardarve

Äntligen! Mentalt känns det som jag har tappat 100 kilo!

Igår 10.45 gjorde jag min sista redigering och en kvart senare skickade jag iväg manuset. Det känns såååå himla sköönt!

Manuset som jag påbörjade i augusti och som ni har kunnat följa tillkomsten av här på Ketchupbloggen.

Själva råmanuset drog ut en vecka på tiden att skriva mot vad jag planerat, men manuset blev faktiskt drygt 12 000 ord längre än vad jag hade tänkt. Redigeringen gick på två veckor - enligt avsatt tid men det var två minst sagt intensiva veckor....

Nu ska jag göra listor över vad jag ska göra :-) Sedan ska jag städa garderober, ordna nytt pass, besöka frisören, gå på SPA, åka till Stockholm, fira på krogen,  gå på fest mm mm. Det är mycket som ska hända den här veckan - men inte tillsammans med Ann-Britt Larsson -Queen of fucking nothing. Hennes öde vilar i andra händer just nu!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kersti Strömblad » HURRA RÅMANUS KLART :  ”Ska bli spännande att läsa! God tur i Marbella”

  • Stina Olofsson » ALEHOLM GYMNASIE:  ”Hej! Jag älskar keyvchup och speciellt på gurka.”

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-