TRASSLIGT INLÄGG OCH FORMEX

Igår morse medan jag åkte jag tåg mellan Katrineholm och Stockholm så passade jag på att skriva ett inlägg om Ernst, citroner och Ann-Britt från min Iphone. Det var första gången jag testade - och jag kan avslöja att jag lyckades bygga om den här hemsidan ganska mycket under tiden (förutom att det tog en evighet och kändes precis lika trassligt som repen på lampan på bilden). Det hela slutade med att Lizelotte och Birgitta (främst Birgitta fick kontakta support osv för att återställa allt..).  Jag lovar att aldrig mer göra inlägg från mobilen!!!

För övrigt kan jag berätta att vi köpte MASSOR av sköna prylar på mässan till Stabbe Design - vår sommarbutik i Haverdal. Bla lampan på bilden faktiskt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-