NÅDASTÖTEN

NÅDASTÖTEN är arbetsnamnet på min nya deckare - den femte i serien om kriminalkommissarie Ingrid Bergman.

Just nu kämpar jag med att läsa/lyssna igen de fyra tidigare i serien, men... det tar tid och är ganska tråkigt att läsa drygt 1300 sidor om Kommissarie Bergman - jag vet ju vad som ska hända precis HELA tiden...

När jag försöker lyssna blir jag för otålig - det går för sakta och när jag läser går det också sakta för jag kan inte låta bli att redigera i huvudet och ifrågasätta hur jag skrev - eller inte skrev. 

Min "karaktärsbibel" för Ingrid Bergman-serien är dessutom lite för tunn och jag behöver fylla i den så jag ex inte byter hårfärg på en av karaktärerna som följer med i varje bok. Så det tar tiiiid... och sedan hittar jag ju på en massa annat just nu som att besöka köksförsäljare, luncha med väninnor, göra inköp till Stabbe Design mm.

(I en  "karaktärsbibel" skriver man ner alla detaljer om varje karaktär som ex vad de har för favoriträtt, utseende, ticks, var de bor osv osv.)

Ha en trevlig helg. På måndag kommer ett nytt inlägg!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-