ÅNGRA - GÖR OM - REDIGERA -BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

I tisdags träffade jag två blivande författare som kontaktat mig och ville träffas över en fika och ställa frågor. En av frågorna jag fick var: När har man redigerat färdigt? 

Aldrig
, svarade jag, man blir aldrig färdig med det. Men till slut en dag så får man bestämma sig för (eller så bestämmer någon annan typ förlaget) att nu räcker det. Nu är det good enough!  Men där är inte jag just nu för jag sitter och gör precis som på bilden: Ångrar, Gör om, Raderar, Kopierar, Flyttar och redigerar texten i mitt manus. Sedan när man har gjort allt det då börjar man om igen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Kersti Strömblad » HURRA RÅMANUS KLART :  ”Ska bli spännande att läsa! God tur i Marbella”

  • Stina Olofsson » ALEHOLM GYMNASIE:  ”Hej! Jag älskar keyvchup och speciellt på gurka.”

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-