ÅNGRA - GÖR OM - REDIGERA -BÖRJA OM FRÅN BÖRJAN

I tisdags träffade jag två blivande författare som kontaktat mig och ville träffas över en fika och ställa frågor. En av frågorna jag fick var: När har man redigerat färdigt? 

Aldrig
, svarade jag, man blir aldrig färdig med det. Men till slut en dag så får man bestämma sig för (eller så bestämmer någon annan typ förlaget) att nu räcker det. Nu är det good enough!  Men där är inte jag just nu för jag sitter och gör precis som på bilden: Ångrar, Gör om, Raderar, Kopierar, Flyttar och redigerar texten i mitt manus. Sedan när man har gjort allt det då börjar man om igen...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Håkan » STORYTEL INTE BARA LJUD:  ”Framåt bolag det... https://www.avanza.se/placera/telegram/2017/09/19/storytel-s..”

  • Anna Helgesson » ATT TÄNKA LÅNGA TANKAR:  ”Så viktigt! Hade digital detox hela juli och nästan hela augusti. Tog bort faceb..”

  • Marie » SKRIVVECKA 3 - EN FEMTEDEL KLAR:  ”Bra jobbat! Följer inläggen å försöker hinna med ;) 3500ord i veckan är mitt mål”

  • Lotta » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Å så spännande lika mycket som du älskar processen att skriva älskar jsg den sam..”

  • Pia » JAG ÄR HELT ENSAM:  ”Gullig hund. Väntar till Maj månad spännande”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-