PIZZERIOR BRINNER LÄTT

"Vi är inte så glada i att försäkra pizzerior," sa försäkringstjänstemannen när vi ringde. "Dom brukar bli så osams och så tänder de på hos varandra". Mannen i fråga blev genast mer postiv när vi sade att vi inte tänkte baka någon pizza och erbjöd oss en försäkring av fastigheten vi köpt.

Tänk att man lär sig något nytt varendaste dag!

Det här med försäkringar alltså... ni har säkert varit med om detta också -inte försäkrat en gammal pizzeria kanske - men för en vanlig bil-, mc- eller villaförsäkring kan det skilja ganska många tusen och man får ringa runt åtminstone en gång om året och förhandla eller byta försäkringsbolag.

Hur kan det skilja så mycket mellan försäkringsbolagen? Och varför...
Vad är det som gör att man bör hoppa mellan olika försäkringsbolag för att hålla nere sina försäkringskostnader med MÅNGA tusen kronor per år?
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-