ENERGIBOOSTA  

Jag älskar att gå på 4good:s event för när jag går därifrån så är jag fylld av energi, mod och nya ideér.

Jag har också gått med i 4good:s buisness network och i går var det kick-off. Ett 60-tal kvinnor, varav de flesta - precis som mig kände ingen när de gick dit. Kvällen var fylld av bubbel, skratt, mingel och nya möten. Hela lokalen rockade av energi - vilken boost. Dessutom var Andreas Carlsson där och körde en motivationsföreläsning. Han är verkligen en person som har visat att ALLT är möjligt och att drömmar är till för att uppfyllas!

TIPS OCH RÅD FRÅN ANDREAS CARLSSON 
 

  Var inte rädd för att knacka dörr! Vid 9 av 10 dörrar får man ett NEJ
*    Om alla går till höger - gå till vänster
*   Fortsätt vara nyfiken - lyssna och lär av andra människor
*   Du kan för att du TROR du kan
*   Drömmar är luftslott som når marken
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-