NÅDASTÖTEN - DECKARE

Idag på förmiddagen har jag skrivit klart min karaktärsbibel för Kommissarie Ingrid Bergman och hennes team vid polisen i Göteborg. Jag har också jobbat med synopsiset som fortfarande är ganska löst men jag skulle kunna börja skriva manuset vilken dag som helst. Även om jag har ett synopsis så skriver jag ändå organiskt. Jag skrev inget synopsis till mina fyra deckare men hade vissa ideér som jag gjort research på och jag visste hur det skulle sluta - på ett ungefär. Till Alibi AB hade jag ett riktigt detaljerat synopsis och det följde jag. Till Ann-Britt- manuset hade jag ett synopsis men berättelsen drog iväg åt ett annorlunda håll ändå. Så... jag ska nog lösa det den här gången också - med eller utan ett genomarbetat synopsis! Det enda som jag är säker på det är att det ska heta NÅDASTÖTEN.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-