BARNBOK på G

Teckningen har jag själv gjort för länge sedan till ett annat barnboksprojekt. Som ni förstår behöver jag professionell hjälp! Teckningen har jag själv gjort för länge sedan till ett annat barnboksprojekt. Som ni förstår behöver jag professionell hjälp!

Förra veckan hade jag ett mycket spännande möte med en jätteduktig tecknare som jag ska samarbeta tillsammans med i ett barnboksprojekt.

Det är otroligt roligt att sitta och spåna och skapa tillsammans med en sprudlande glad och kreativ person - till slut känns det som allt är möjligt och man går hem med en känsla i kroppen av att alla drömmar går att uppfylla.

Vi passade dessutom på att gå in i en bokhandel och dissekera, hissa och dissa massor av barnböcker.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-