PREMIÄR STABBE DESIGN 2016

Stabbe Design slår upp premiärdörrarna under långfredagen, påskafton och påskdagen mellan kl 11.00 - 17.00 i våra nya lokaler i Haverdal (Klövervägen 1A, bredvid Hemköp). Tyvärr så har jag ingen möjlighet att vara med själv men jag hoppas många tar sig en promenad i det fina vädret och passar på att besöka Stabbe Design. Passa på att tävla på Stabbes facebooksida och vinn fina Haverdalsprylar!

Nu tar jag påskledigt från bloggandet - jag kommer att sakna dator och mina bloggkollegor, Lizelotte och Birgitta, är nog tacksamma om jag inte försöker göra inlägg via moiblen igen (förra gången blev det många timmars strul och jobb för dem att får ordning på hemsidan igen...)

Så GLAD PÅSK till er alla -  så kommer det nya inlkägg här nästa veckan igen!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-