KOLL PÅ DETALJERNA

Idag har jag äntligen en heldag vid datorn och kan grotta in mig i mitt deckarmanus -NÅDASTÖTEN.

Jag hade glömt hur mycket tid det går åt att lägga på research för detaljer när man skriver en deckare. Det var ju några år sedan sist och när jag skrev Alibi AB så valde jag att skriva ren fiction - läsaren får inte ens veta i vilken stad den utspelar sig och det är tydligt att det är en skröna. När det gäller deckare så är jag van vid att läsarna blir irriterade om man inte har skött sitt researchjobb ordentligt (det blir jag själv också...).

Det är bara att konstatera att google underlättar letandet - samtidigt som läsarna är lika duktiga på att googla och kolla upp fakta :-)

Men... det är roligt att skriva en deckare igen. Jag gillar mina gamla välbekanta karaktärer!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-