KOLL PÅ DETALJERNA

Idag har jag äntligen en heldag vid datorn och kan grotta in mig i mitt deckarmanus -NÅDASTÖTEN.

Jag hade glömt hur mycket tid det går åt att lägga på research för detaljer när man skriver en deckare. Det var ju några år sedan sist och när jag skrev Alibi AB så valde jag att skriva ren fiction - läsaren får inte ens veta i vilken stad den utspelar sig och det är tydligt att det är en skröna. När det gäller deckare så är jag van vid att läsarna blir irriterade om man inte har skött sitt researchjobb ordentligt (det blir jag själv också...).

Det är bara att konstatera att google underlättar letandet - samtidigt som läsarna är lika duktiga på att googla och kolla upp fakta :-)

Men... det är roligt att skriva en deckare igen. Jag gillar mina gamla välbekanta karaktärer!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-