BOOSTA SIG SJÄLV

Ibland behöver jag boosta mig själv när det gäller mitt skrivande - det gäller att våga tro på sig själv och sina idéer. Konkurrensen är stenhård!  Ett sätt är att gå in på ex Storytel och se vad läsarna har tyckt om Alibi AB - och de gillar den!!!

Eller läsa en recension som ex på www.Boktipset.se

"...Christina Larsson har snickrat ihop en otroligt skön och rolig skröna som för tankarna till "100 åringen" och "En man som heter Ove". Jag skrattade nästan vid varje sida och Viola måste ju vara en av de mest originella och udda karaktärer som jag har stött på i en bok. Larsson har blandat humor med en gripande kärlekshistoria när Felix kärar ner sig i en tjej som jobbar på bank. Det enda negativa med boken är att den är alltför kort, man vill bara ha mer."

Och när jag har läst några sådana här recensioner,  som de ovan, så känns det som om jag hör hemma i författarvärlden och nog ska se till att snickra ihop några manus/böcker till :-)

Tack alla ni som skriver till mig och tycker om mina böcker!!!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-