MOLNIGT VÄRRE

Idag har jag suttit hemma och skrivit. För mig är det inte så viktigt var jag sitter för jag har mina texter sparade i molnet och kan komma åt dem var jag än befinner mig - bara det finns en dator och internet. Internet är inte ens nödvändigt för jag kan spara en konfliktskopia -men då är jag hela tiden bekymrad för att datorn ska krascha alternativ bli stulen eller ngt liknade dramatiskt tills jag har internet och kan få upp allt i molnet där det ska vara sparat.  Den senaste tiden har jag varit mycket på resande fot och då har jag haft med min laptop. Ett stressmoment - ett ENORMT stressmoment är att ganska ofta så ser dokumenten "gamla" och icke uppdaterade ut när man kopplar upp sig  - paniken byggs upp - var i h-lvete är texten jag skrev igår. Jag lovar att det är det värsta som kan hända en författare - att det man skrivit inte sparats!!! Men oftast så gäller det att ha tålamod och sitta och vänta och stirra på "dropboxen" tills den plötsligt meddelar att mina senaste ändringar finns med. Undantaget blir när jag lånat någon annans dator och måste ringa och be att de ser till att koppla upp sig så att mina dokument uppdateras, men allt löser sig på något sätt bara man har tid och tålamod. 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-