NÄR MAN SJÄLV FÅR BESTÄMMA

På torsdag är det skarpt läge och då öppnar vi vårt café i Haverdal.  Idag har jag beställt kakor, bullar, wienerbröd, muffins, chockladtårtor mm. Så mycket det finns att välja på! För mig är detta rena himmelriket för jag älskar kakor och efterrätter och sötsaker! Jag har dessutom bara beställt sådant som ligger högst uppe på min tio-i-topp-fikabröds-lista!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-