BESÖK I BREDARYD

Igår besökte jag Bredaryds kulturdag för att berätta om mitt författarskap och om mina böcker.  Eftersom växellådan på min bil kraschade kvällen innan så åkte jag dit med Krösatåget - en så mysig resa då jag hann sitta och jobba även om det saknades wifi och eluttag som man är van vid när man åker tåg. Trots den otroliga värmen som rådde så kom det sååå mycket folk och lyssnade och var engagerade och ställde mycket frågor!  Tack Bredaryds kulturdag för ett välorganiserat arrangemang, hämtning, skjutsning, fika mm mm.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-