CAFÈ & BUTIK - SÅ GICK DET...

Under kristihimmelfärdshelgen öppnade vi vårt café. Butiken hade sin egen grand opening under påskhelgen och restaurangen kommer att sin öppning under midsommarhelgen. Så nervöst det var, så kul det var och  vi slet som idioter för att få allt på plats och fungera. Det tar ex en del tid att ställa in malningen av kaffebönorna och provsmaka och provsmaka tills man känner att man har den ultimata espresson eller cappuccinon osv. Vi hade dessutom det perfekta vädret - nästan för varmt för många valde stranden men vi hade ungefär 400 besökare. Grymt bra eftersom vi bara har berättat om caféöppningen på facebook och det 4 dagar innan kristihimmelfärdshelgen - för först då var vi säkra på fint väder och att vi skulle få allt inkopplat och fungerande.

Våra smörrebröd blev mycket uppskattade likaså våra platsbyggda pergolasittgrupper. Jag har tidigare bloggat om att alla (nästan iaf...) favoritkakor var inköpta, nu insåg jag att det kanske måste till lite av andras önskemål också...

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln

-