RESEARCHMATERIAL NÅDASTÖTEN

Det här är reseachmaterialet jag har samlat till min deckare NÅDASTÖTEN som jag arbetar med just nu - skrivandet går på sparlåga  eftersom öppningen av vår nya butik/café/restaurang tar mycket tid - men... from 1 juli så lägger jag allt annat på is för då ska jag skriva så tangenterna glöder, och jag längtar,  men först ska jag åka till Kina ett par veckor och ha en Grand Opening på Haverdal café & restaurang/Stabbe Design...

Sen...

Ha det gott!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln