RESEARCHMATERIAL NÅDASTÖTEN

Det här är reseachmaterialet jag har samlat till min deckare NÅDASTÖTEN som jag arbetar med just nu - skrivandet går på sparlåga  eftersom öppningen av vår nya butik/café/restaurang tar mycket tid - men... from 1 juli så lägger jag allt annat på is för då ska jag skriva så tangenterna glöder, och jag längtar,  men först ska jag åka till Kina ett par veckor och ha en Grand Opening på Haverdal café & restaurang/Stabbe Design...

Sen...

Ha det gott!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln