FOTOGRAFERING

Många bilder och många skratt blev det när jag fotograferades av Petter Cohen. Bilder som ska användas i samband med min nya deckare NÅDATÖTEN som ges ut av bokförlaget  Harper Collins Nordic lagom till bokmässan i höst.
Gio Liljebäck fixade mitt  ansikte (smink) och hår och resten var upp till mig att leverera...

Jag är inte särskilt förtjust i att bli fotad. På mitt körkort sitter ex en bild tagen i en fotoautomat där jag är 23 år. Författarfotona till min första bok: 5:e Moseboken tog herr Larsson en dag som det toksnöade (gjorde att det blev ett naturligt filter på bilderna). Lille Larsson som bara var någon månad gammal sov i barnvagnen bredvid. Veckan innan hade jag varit hos frisören och satt i stödpermanent för att få lite volym i håret. Tyvärr blev resultatet mer än "volymstöd" - jag hade ett frissigt och burrig mikronfonhår! Såååå vad gör man? Jo, jag flätade håret hårt mot hårbotten och satte upp det med mycket nålar och sprayade fast spretet mot hårbottnen. Då hade jag verkligen behövt hjälp av Gio!

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln