3,5 dagar

Jag har precis haft 3,5 dagars helledigt och varit på motorcykelsemester i Norge tillsammans med ett gäng andra hojåkare. Jag har inte varit ledig sedan början av sommaren så jag njöt verkligen av varje sekund men nu är jag tillbaka i verkligheten igen och sitter framför datorn och skriver och skriver. Nu är det verkligen bara att mala på för jag vill bli KLAR snart! (Det var "farligt" härligt att vara ledig! Det vill jag ha massor av mer av!)

Ha det gott!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln