TOKTANT, AGENT OCH NOMINERING

Omslaget på min nya roman som kommer i april! Omslaget på min nya roman som kommer i april!

Blir lite förskräckt när jag ser att senaste gången som jag bloggade var första advent! Hur kan det komma sig? Det fanns en tid då jag bloggade en till två gånger i veckan. Funderar över detta och kommer fram till ett svar:
Det händer för mycket i mitt liv. Bloggen får inte plats just nu.
Så vad har hänt?
Jag har signat avtal med en litterär agent och inte vilken som helst. Bästa Enberg Agency tog kontakt med mig i slutet av november och innan jul var det klart. Det här är en fantastisk sak för mig. En proffsig agent som representerar mig överallt, men främst för att sälja mina böcker utomlands och som förhandlar filmrättigheter. Detta är sååå spännande och naturligtvis … fortsättning följer.
I samma veva nominerades HOLLÄNDARN till årets roman i Storytel Award. Nomineringen baseras på antal sålda ljudböcker i kombination med läsarbetyg. 30 bidrag var nominerade av … tusentals flera gånger om. Så ja, jag är nöjd. Och ja, det är okej att inte komma bland de fem finalisterna som jag tidigare gjort tre år i rad.
Så är nu äntligen TOKTANTEN klar, slutgiltiga manuset gick iväg i början av januari. Nu har lanseringsplanerna startat sedan en tid tillbaka och i april släpps den i butik. Så otroligt spännande (det med).
OCH jag har skickat iväg råmanus till nästa roman! Den heter ALLA ÄLSKAR BIANCA och kommer i september/oktober. Lite av jubileum, det är faktiskt min tionde roman. Sjukt ändå. Min debut kom 2012. Min tionde kommer 2019. Det är bara att räkna …
Så:
Ny agent - check.
Nominering årets roman i Storytel Awards - check.
Ny bok - check.
Nytt råmanus - check.

Samt allt annat spännande som händer, men nu får det räcka för denna gång.
Hasta luego!
 
Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln