1500 ORD

Att skriva minst 1500 ord om dagen och fem dagar i veckan är ett mantra för mig och har varit vid alla manus jag har skrivit. Redan innan jag hade skrivit min första deckare 5:e Moseboken hade jag räknat ut att en genomsnittlig deckare innehåll ungefär 330 sidor och 100 000 ord. Och hur får man ner så många ord i ett dokument - jo, för mig innebar det att jag bröt ner det i delar - 1500 ord per dag (5 dagars vecka) kändes genomförbart och allt över det var plus. Så med skrivstart i måndags - den 21 augusti så borde det innebära att jag har ett råmanus klart om 14 veckor dvs runt den 20 november. Fast nu ser livet inte ut sådant för mig att jag kan skriva 5 dagar per vecka vet jag av erfarenhet... så jag lägger till några dagar och sätter fredagen den 1 december som mål! 

Häng med här på bloggen så får ni veta om jag klarar det och om jag kommer på en titel på manuset! Eller så kanske slutar det med att den får heta NR 6 som just nu är arbetsnamnet ...

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln