2000 SIDOR INGRID BERGMAN

Julkort anno 1994 med mina döttrar Amanda och Matilda Julkort anno 1994 med mina döttrar Amanda och Matilda

Tänk vad ett år går fort! Nu har jag sammanlagt skrivit över 2000 sidor om kriminalkommissarie Ingrid Bergman och fler ska det bli - jag har titel och histora nr 7 i serien klar i huvudet! Just nu håller jag bla på med redigeringen av nr 6 SOCIALGRUPP NOLL - huvudet håller på att bli överkokt av att hålla ordning på alla trådar, men nu ska jag ta långledigt från skrivandet - väskorna är packade och om ett par timmar åker jag till Sydafrika!

Massor av God Jul och Gott Nytt År till er alla bloggläsare och vänner!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln