POLISSAMARBETE

Ni som har läst mina deckare vet att jag i inledningen av varje bok tackar polisinspektör Anna Allard.  I dag hade vi två en långlunch och pratade om livet, framtiden och vårt samarbete som nu är inne på titel nr 6!

När Anna läste mitt första manus var en av hennes kommentarer: Du har nog sett lite för mycket på amerikanska tv-serier.

Jag har ställt enormt många frågor till Anna och hon har läst mina manus både en och två gånger, tålmodigt kommenterat, påpekat fel och tagit sig tid att kolla med kollegor hur det ligger ligger till med vissa fakta. Ibland väljer jag att skriva att polisen agerar på ett visst sätt - fast jag vet att det är fel - men jag gör det ändå för jag tycker att det blir en bättre historia. Så alla faktafel när det gäller polisarbetet är mina i böckerna -  men är man författare så är man författare och har friheten att hitta på som man vill!

Christina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

  • Hakon Håkansson » FUCK JANTE!:  ”Hallå tjejen,kul att läsa dina rader oj oj det är faktiskt så det pirrar i kropp..”

  • Maria Öjerskog Borrling » I en sal på lasarettet:  ”Hi hi hi, så levande o roligt du beskriver situationen! Säkert många som känner..”

  • Pia Gummesson » DETTA LIV - DETTA NU:  ”Längtar till nya böcker av dig”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln