SKRIVSTART DECKARE NR 6

I dag börjar jag skriva på deckare nr 6. Jag har ingen titel på manuset ännu och har döpt dokumentet till DECKARE NR 6 i avvaktan på att namnet ska trilla ner i huvudet. Det är högtidligt och skrämmande. Adrenalinet flödar - vilket är bra för då går hjärnan på högtryck och sätter fart på fantasin. Känslan av att öppna ett nytt dokument - döpa det - infoga sidnummer och veta att nu ska jag skriva ungefär 100 000 ord gör att man måste fokusera på sin uppgift för att inte få panik! Det är många blanka sidor som ska fyllas. Det gäller att påminna sig om att man gjort det ett antal gånger - och det har fungerat - så varför skulle det inte göra det åtminstone en gång till ...

Håll tummarna och häng med i höst på bloggen så får ni veta hur det går!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln