MIN NYA ROMAN FLYGER NU FRITT

En liten selfie innan ljudboksgalan (Jag hatar selfies...) En liten selfie innan ljudboksgalan (Jag hatar selfies...)

Nya drömmar och nya mål. Visst har man dem alltid. För varje mål man uppnår eller för varje dröm som går i uppfyllelse (eller inte) så skapar man nya vägar som leder någonstans.
Så fungerar i varje fall jag.
Nej, jag vann inte ljudbokspriset 2016. Jag blev nominerad – först en av trettio som togs ut av en jury som tittade på försäljningssiffror och betyg. Därefter fick läsare rösta på samtliga bidrag. Och slutligen blev det fem kvar i fyra olika kategorier.
Jag blev en av de fem i kategorin skönlitteratur.
De andra var Martina Haag, Alex Schulman, Lars Wilderäng och Maria Monciu.
Maria vann och det är bara att gratulera. Nu måste jag ju läsa eller lyssna på hennes bok Maskeradstaden.
Så … andra året i rad som jag blev nominerad. Nu satsar jag på nästa år. För varför inte tredje gången gillt? Och ni kan inte ana en sådan kul kväll jag hade, trots min eländiga hosta.
Men andra mål då? Nya mål? Jag har massor, hela tiden.
Idag lade jag ett mål åt sidan. Min nästa roman Något du inte vet att jag vet har äntligen lämnat min famn. Nu går den till tryck och ska flyga fritt. Det känns alltid lite bubblande när man släpper taget – nu går det ju inte längre att ändra något.
Om en månad finns den i handeln.
Och nästa vecka börjar jag skriva på min nya roman.
Men den, kära läsare, är än så länge väldigt hemlig.


Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln