ON AND ON AND ON ...

Gamla Stan - Ibiza Gamla Stan - Ibiza

På väg … hela tiden.
Den här våren har jag mest förflyttat mig. Jag kan inte minnas att jag rest så här mycket tidigare, en mix av jobb och nöje, men mest jobb. Jag kan inte heller minnas när jag sist jobbade så här mycket med så många olika projekt. Och mitt i det har jag flyttat ut från hus, renoverat hus och flyttar in i hus. För att stöka till det ännu mer så har jag varit sjuk mest hela våren – jag som aldrig är sjuk – och när man missköter sig … ja, då blir det lunginflammation.
Ändå får jag ju inte klaga, eller hur? Vem är jag som gnäller som har det så bra? Vadå lite sjukdomar och akut sömnbrist? Vadå aldrig vara ledig? Jag släpper en ny roman som genast placerar sig på topplistorna, jag släpper samtidigt en pocket och om ungefär en månad ytterligare en pocket. Jag har en skrivarkurs tillsammans med Christina om en vecka. Jag skriver krönikor, bloggar, är vigselförrättare om tre veckor, svarar på mail, skriver mail, blir filmad, intervjuad, uppdaterar sociala media OCH hanterar nytt manus.
Fortfarande har jag människor i min omkrets som undrar vad jag gör på dagarna.
Dagarna? Borde jag säga dagarna och nätterna.
En författare är aldrig ledig. I varje fall inte jag.
Nu sitter jag på Ibiza, snart tillbaka i Marbella, lämnade nyss Göteborg där jag fick spontan-signera mina böcker på Pocketshop Landvetter hos en entusiastisk försäljare som påstod att mina böcker är bästa ressällskapet.
That made my day.
Och alla ni härliga läsare! Utan era mail och uppmuntrande ord så skulle livet vara lite mindre bra.
Kram till er alla.


Birgitta
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln