JULKLAPPSVAGNEN

lördag 3 december klockan 11 är Julklappsvagnen tillbaka i Göteborg!

Stadsmissionen och Ringlinien åker återigen tillsammans med  kändisambassadörer (bland annat Lasse Kronér och Claes Malmberg) runt i staden och samlar in julgåvor till barn, unga och familjer som lever under svåra förhållanden.
Förra året visade göteborgarna ett fantastiskt engagemang vilket resulterade i över 55 säckar med julklappar och tiotusentals kronor i presentkort. Tillsammans kunde vi göra skillnad i vår stad och ge många människor som annars inte fått det, en glädjefylld jul.

Klockan 11.00 lördagen den 3:e avgår vagnen från Drottningtorget. Under vår färd genom staden passerar vi flera stadsdelar innan vi avslutar på samma plats klockan 15.00.

Karta med färdväg och tidtabell hittar ni på julklappsvagnen.se eller i vårt Facebookevent .

Nytt för i år är att vi också att det finns en spårvagn stationerad på Drottningtorget mellan 11-15 där det bjuds på glögg och pepparkakor till alla som kommer med julgåvor.

När det kommer till klappar har vi en tanke om att alla förtjänar att få något nytt någon gång och därför tar vi på Julklappsvagnen endast emot nya saker. Ett superbra alternativ är också presentkort eftersom det ger familjerna möjlighet att själva välja ut vad de behöver. Bra exempel på presentkort är sådana från de stora kedjorna, sportbutiker, mataffärer och liknande. Även biokort eller presentkort på upplevelser som Universeum, Liseberg med mera gör många väldigt glada.
Har ni begagnade saker som ni vill skänka tar vi med glädje emot dessa i våra sju second handbutiker eller på insamlingscentralen.

Vi ses på lördag, eller hur!

kram

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln