VEM SA VAD?

Logistik... nu skriver jag på mitt åttonde bokmanus och samma "problem" uppstår varje gång. Jag slarvar med logistiken, dvs att föra ett parallellt händelseschema så att jag vet vem som har sagt vad, när svaren på labbprover är klara osv. Jag håller väldigt mycket i huvudet och försöker föra logistik-schema  men det är såååå tråkigt och tar tiiiid! Men som sagt det slutar varje gång med att jag får sätta mig och läsa manuset från början och "logistera".  Härligt nog blev jag positivt överraskad av hur jag drogs in i min egen berättelse - knepigt va - jag har ju skrivit och hittat på allt själv - men men nu har jag koll på ALLT - tror jag  iaf!


Ha det gott nu åker jag till Tyskland ... brrrooooom!

Christina
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln