KOMMENTARER REDIGERING

Så här ser kommentarerna ut (se bilder) som jag jobbat med den senaste veckan i manuset jag redigerar!

Fler exempel är:
* Formulera mer subtilt 
*Övertydligt 
*Slentrianmässig beskrivning 
*Undvik småord 
*Gör situationen mer direkt 
 
*Dessa typer av förstärkande/värderande ord är ofta en varning att man inte gestaltat ordentligt.

Och vet ni... jag är jättetacksam för alla dessa kommentarer som gör att jag tvingar mig själv att höja mig en nivå! (fast jag har suckat en hel del och slitit mitt hår) Jag har också strukit runt 3500 ord. Ord som ingen kommer att sakna men som gör manuset tajtare och mindre pratigt. 

Dessutom så finns det en hel del positiva och berömmande kommentarer också :-)

Ni kanske undrar hur jag hanterade kommentar (JK354) nedan...

Jo, jag skrev en sådan scen... till...

Christina


 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln