MANUSPOLIS VS POLISMANUS

I går var det dags för en manusgenomgång med polisinspektör Anna Allard. Anna har hjälp mig från bok nummer ett med faktagranskning så att polisarbetet ska bli så verklighetsförankrat som möjligt. Fast - ibland så väljer jag att skriva "felaktigt" bara för att jag tycker att det blir en bättre historia och för att hålla tempot uppe i berättelsen.Dessutom ger Anna mig feedback på själva berättelsen, svenskan, hittar logiska luckor mm. I går fick hon mig att inse att jag borde ta bort ett halv kapitel. Tack för det Anna!

På bilden ser ni böckerna som Anna har hjälpt mig med! Hennes namn finns alltid med tillsammans med ett tack i början på varje bok. I de tjeckiska böckerna kallar man henne:

Policejní inspektorce Anné Allardové - tjusigt va?

Själv fick jag fortsätta att heta precis som vanligt: Christina Larsson

Ha en fin dag i solskenet, nu ska jag fortsätta att redigera Nådastöten!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Annelie Högberg Eriksson » NÅDASTÖTEN den 16 FEBRUARI:  ”Ett mästerverk igen av dej! Du är duktig att få en att tro man vet slutet innan ..”

  • Susanna » 3 nya lagom vanor:  ”Nämen så bra ! Du kommer att vara i trakterna flera gånger i veckan :-) ”

  • Helene » 3 nya lagom vanor:  ”Visst är meditation beroendeframkallande! Synd bara att man inte kan förklara de..”

  • Pia » Oj - DET BRINNER!:  ”Men herre Gud så otäckt , stackars dig! Tur att du inte kom till skada det är än..”

  • Lotta » Oj - DET BRINNER!:  ”Usch, tur att det inte blev värreBrand är verkligen något man inte vill vara med..”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln