MANUSPOLIS VS POLISMANUS

I går var det dags för en manusgenomgång med polisinspektör Anna Allard. Anna har hjälp mig från bok nummer ett med faktagranskning så att polisarbetet ska bli så verklighetsförankrat som möjligt. Fast - ibland så väljer jag att skriva "felaktigt" bara för att jag tycker att det blir en bättre historia och för att hålla tempot uppe i berättelsen.Dessutom ger Anna mig feedback på själva berättelsen, svenskan, hittar logiska luckor mm. I går fick hon mig att inse att jag borde ta bort ett halv kapitel. Tack för det Anna!

På bilden ser ni böckerna som Anna har hjälpt mig med! Hennes namn finns alltid med tillsammans med ett tack i början på varje bok. I de tjeckiska böckerna kallar man henne:

Policejní inspektorce Anné Allardové - tjusigt va?

Själv fick jag fortsätta att heta precis som vanligt: Christina Larsson

Ha en fin dag i solskenet, nu ska jag fortsätta att redigera Nådastöten!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

  • Pia » VAD HÄNDER??:  ”Bra att det kommer nya böcker av dig,saknar dina härliga böcker ”

  • Mats Hansson » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Mats Hansdon » NOVELLTÄVLINGEN AVGJORD:  ”Kul, som en ketchupflaska rinner ”Älskade Jeanette” ut och vinner er novelltävli..”

  • Anonym » JAG ÄR EN SOCIAL ENSAMVARG:  ”Ordet ensamvarg är något som gruppmänniskor har satt på människor som är ensamma..”

  • drea » I en sal på lasarettet:  ”hahaha, ibland kan en inte vinna :)”

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln