STORYTEL INTE BARA LJUD

Som jag har bloggat om här tidigare så är Storytel inte bara ljudböcker utan också en aktie att hålla ögonen på. Aktien har legat ganska stilla kring 68,50 - 70,50 en period och inte lyckats bryta igenom motståndet vid 72 kronor. Men i i går sköt omsättningen i höjden och aktien handlades stort vilket ledde till att aktien steg med 3,96% och slutade på 72,25!

Motståndet är brutet och glada besked om att Storytel har tagit in 200 färska miljoner från institutioner till kursen 67,50 - planen är att bli världens dominerande ljudboksförlag, säger VD Jonas Tellander som också säger "Om 20 år jämförs vi med H&M".

Idag har aktien stigit ytterligare, till i skrivande stund, 74,25 dvs med 2,77%.

Det är en otrolig resa som Tellander planerar för Storytel!  På ett år har aktien stigit med över 90 % - häftigt eller hur!

Ska bli spännade att fortsätta följa!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln