DET BLIR INGEN MER DECKARE...

Det blir ingen mer deckare - så tänkte jag när jag skrev SILHUETTEN. Jag trodde att jag gjort mitt som deckarförfattare men så fel jag hade! Det var några år sedan men böckerna har överlevt och hittat många nya läsare som vill ha en fortsättning. Jag är fortfarande lika förvånad när folk kommer fram till mig och berättar att de tycker om mina deckare och undrar när det ska komma "en ny".

Som sagt - man ska aldrig säga aldrig... (nu åter till en anekdot som skulle passa in i vår tv-serie om familjen som råkade köpa en resturang).  Vi hade verkligen betämt oss för att tvätta bort pizzastämpeln från restaurangen men folk kom hela tiden in och ville beställa pizza så när det var dags för EM-finalen i fotboll så bestämde vi oss för att göra ett undantag och severa pizza och visa fotbollen på restaurangen. Sedan var det kört... även om vi bara erbjöd tre olika sorter, endast hade surdegsbotten och tog bra betalt så slutade det med att vi sålde över 850 pizzor på några veckor. Ja, så kan det gå! Hoppas det blir en lika stor succé med NÅDASTÖTEN när den kommer ut i bokhandeln! :-)

Ha en fin dag och gör någon som du bestämt dig för att aldrig göra - vem vet det kanske blir helt annorlunda resultat än vad du tror!

Christina

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln